DE CE NOI?


Pentru că și noi suntem antreprenori la rândul nostru și cunoaștem în detaliu toate obstacolele pe care le-ai întâmpinat până acum și tot ce urmează să întâmpini de acum încolo.

Știm prea bine că domeniul financiar-contabil pare rigid la prima vedere. Cadrul legislativ stufos și termenii ultra-tehnici contribuie la această reticență instinctivă a antreprenorilor față de activitatea contabilă a afacerii lor.

Credem însă că îți putem schimba complet părerea!

CUM?


 

CUM?

Împreună punem bazele unui parteneriat corect, în care îți explicăm în detaliu fiecare aspect financiar al afacerii tale.


 • Te sfătuim întotdeauna asupra celor mai bune decizii de business pe care le poți lua din punct de vedere fiscal.

 • Ne implicăm 100% în obiectivele pe care le stabilim împreună, așa că nu ezita să ne tratezi ca „parte din echipă!”

 • Îți oferim lună de lună o imagine clară asupra cifrelor business-ului tău, astfel încât să poți lua decizii antreprenoriale cât mai inspirate;

 • Credem în digitalizare și suntem pregătiți să îți punem la dispoziție cele mai bune instrumente și platforme pentru gestionarea facilă și în timp real a proceselor financiar-contabile;

 • Credem la fel de mult în human touch, în identificarea celor mai potrivite soluții pentru business-ul tău și în comunicare, cărămida solidă de la baza parteneriatului nostru;

 • Ne place ceea ce facem și ne preocupăm zilnic să facem lucrurile mai bine, iar succesul tău este și succesul nostru.
 • Testimonial 5 1
  Apreciez foarte mult nivelul de implicare și inițiativa celor de la Finance Lab. De cele mai multe ori nici nu trebuie să vin eu către ei cu vreo problemă pentru că deja mi-au oferit soluția. (Bogdan Iordache - Offline Entertainment)
 • Testimonial 4 2
  Inițial când mi-am pornit afacerea nu știam absolut nimic despre mediul antreprenorial. Am avut noroc de Finance Lab pentru că m-au ghidat excepțional de bine și n-am decât cuvinte de laudă pentru profesionalismul lor!” (Antonio Costache - Beea Food)
 • Testimonial 3 3
  Ce-mi place cel mai mult la Finance Lab e promptitudinea răspunsurilor. Știu că mă pot baza pe ei, iar asta mă scapă de o mulțime de stresuri. (Igor Ciobanu - DI&Trade Engineering)
 • Testimonial 1 4
  Cu Finance Lab știi sigur că ești în mâini bune. La început puneam tot felul de întrebări ca să înțeleg mai bine cum funcționează fiecare procedură, dar când am văzut că totul merge ca un ceas elvețian, m-am liniștit complet. (Mokdad Ahmad - Morex Stones)


CONTACT

Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta pentru a stabili o întâlnire!

 

Ne găsești și aici: