parallax background


CINE SUNTEM?


Doi buni prieteni, cu aceleași pasiuni pentru cifre și antreprenoriat.

Am absolvit împreună cursurile facultății de Finanțe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din București și ducem mai departe o tradiție începută cu aceeași pasiune în familie, oferind cu profesionalism servicii financiar-contabile.

Finance Lab s-a născut din dorința noastră de a oferi o abordare fresh unui domeniu destul de rigid, cel al contabilității. Credem cu tărie în conceptul de human touch și în solutii financiar-contabile personalizate pentru fiecare tip de business în parte.

Construim parteneriate solide, ne asumăm obiectivele de business ale clienților noștri și, din acest motiv, suntem percepuți ca parte integrată din echipele lor și nu doar simpli furnizori de servicii externalizate de contabilitate.


RĂZVAN ALEXANDRU


RĂZVAN ALEXANDRU

După licența și masterul la ASE, mi-am conturat cunoștințele în cadrul unui MBA la City University of Seattle, in orasul Lucerne, Elveția. Am lucrat în departamentele financiare ale unor multinaționale precum Johnson&Johnson și Honeywell, dar dorinta de a construi o comunitate antreprenorială informată în care deciziile de business sunt luate în baza unor date financiare clare, m-au condus către această nouă direcție cu Finance Lab.

CORNELIU ANCA


CORNELIU ANCA

Consider ca, atunci când ghidezi din punct de vedere financiar un antreprenor sau un liber profesionist, este esențial ca, să știi și tu, la rândul tău, ce înseamnă să-ți faci un business. Din acest motiv, după facultatea și masterul la ASE și o perioadă de lucru direct în bănci, m-am dedicat antreprenoriatului. Ca să le pot oferi clienților Finance Lab toată informația de care au nevoie.

 • Testimonial 5 1
  Apreciez foarte mult nivelul de implicare și inițiativa celor de la Finance Lab. De cele mai multe ori nici nu trebuie să vin eu către ei cu vreo problemă pentru că deja mi-au oferit soluția. (Bogdan Iordache - Offline Entertainment)
 • Testimonial 4 2
  Inițial când mi-am pornit afacerea nu știam absolut nimic despre mediul antreprenorial. Am avut noroc de Finance Lab pentru că m-au ghidat excepțional de bine și n-am decât cuvinte de laudă pentru profesionalismul lor!” (Antonio Costache - Beea Food)
 • Testimonial 3 3
  Ce-mi place cel mai mult la Finance Lab e promptitudinea răspunsurilor. Știu că mă pot baza pe ei, iar asta mă scapă de o mulțime de stresuri. (Igor Ciobanu - DI&Trade Engineering)
 • Testimonial 1 4
  Cu Finance Lab știi sigur că ești în mâini bune. La început puneam tot felul de întrebări ca să înțeleg mai bine cum funcționează fiecare procedură, dar când am văzut că totul merge ca un ceas elvețian, m-am liniștit complet. (Mokdad Ahmad - Morex Stones)


CONTACT

Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta pentru a stabili o întâlnire!

 

Ne găsești și aici: